Revizii instalatii gaze 10 ani

obligatorii la un interval de maxim 10 ani

Ca masura preventiva de a elimina eventualele scapari de gaze naturale, la fiecare 10 ani, beneficiarii instalatiilor de gaze naturale sunt obligati sa asigure revizia acestora apeland la serviciile firmei noastre si ale inginerilor nostrii specializati in domeniul gazelor naturale.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau in scris atunci cand considerati ca instalatia dvs. de gaze necesita revizie si sa programati o intalnire cu un inginer autorizat.

Pretul pentru o astfel de interventie incepe de la 100 lei/foc Tva inclus si poate varia in functie de dificultatea si remedierile necesare instalatiei.

Utilitatea interventiilor de revizie:
– depistarea eventualelor scapari de gaze
– remedierea la timp a problemelor constatate in timpul interventiei
– confirmarea sigurantei in exploatare a instalatiei de utilizare a gazelor naturale
– stabilirea gradului de uzura a instalatiei si cererea de remediere sau inlocuire a acesteia in vederea prevenirii unor accidente
– verificarea conformitatii instalatiei de utilizare si a accesoriilor acesteia (gura ventilatie, proiect,tub protectie) cu normativul in vigoare

*Nota: Remedierea eventualelor probleme constatate la instalatia de utilizare a gazelor se realizeaza contra cost la solicitarea beneficiarului!

Suplimentar puteti solicita, contra cost, verificarea instalatiei ori de cate ori considerati ca este necesar.