Verificari gaze obligatorii de 2 ani

Obligatorii la un interval de maxim 2 ani

Conform normativului in vigoare NTPEE – Ordinul preşedintelui ANRE nr.5/2009, la fiecare 2 ani beneficiarii instalatiilor de utilizare a gazelor naturale sunt obligati sa efectueze verificarea acestora pentru a prevenii eventualele probleme.

Specialistii ASINSTAL vor veni la solicitarea dvs. pentru verificarea intregii instalatii de gaze, atat pentru partile comune (coloanele de pe casa scarii), cat si pentru instalatiile individuale, oferind consultanta gratuita si posibilitatea remedierii eventualelor defectiuni.

Foarte important: Nu trebuie sa va deplasati la Distrigaz Sud-Retele pentru depunerea actelor necesare, societatea noastra se ocupa de toate formalitatile, inclusiv de inregistrarea documentelor de verificare. Un inginer va va pune la dispozitie telefonic sau in scris toate detaliile necesare pentru efectuarea verificarii instalatiei de gaze fara a fi necesar ca dvs. sa va deplasati la sediul firmei noastre.

Persoane fizice (contor separat)

In cazul persoanelor fizice cu instalatie de utilizare gaze naturale separata, etapele sunt urmatoarele:

  • Efectuarea programarii prin completarea formularului de contact de mai jos sau telefonic la numere afisate pe site;
  • Deplasarea personalului autorizat al firmei noastre la locatia respectiva si efectuarea verificarii propriu-zise prin operatiunile specificate in normativul de gaze in vigoare;
  • Intocmirea documentatiei de verificare;
  • Depunerea documentatiei necesare la Distrigaz Sud-Retele respectiv GDF Suez;

Persoane juridice

In cazul persoanelor juridice etapele care vor fi urmate sunt aceleasi, fiind diferit doar pretul care variaza in functie de traseul instalatiei, de starea acesteia si de numarul de focuri din instalatie.

Asociatii de proprietari

*Nota: Remedierea eventualelor probleme constatate la instalatia de utilizare a gazelor se realizeaza contra cost la solicitarea beneficiarului!